Brak produktów w koszyku.
Brandy Torres 10 0,7L 38%
89,00 zł
Poprzednia najniższa cena: 89,00 zł.
Brandy Torres pochodzi z winnic wielkiej rodziny winiarskiej, zajmującej się wyrobem alkoholi od lat 70. XIX wieku. Produkcję brandy rozpoczął w 1928 roku Joan Torres Casals, a jego wysiłki okazały się na tyle dynamiczne i owocne, że sygnowany jego nazwiskiem produkt otrzymał kilka nagród już podczas wielkiej wystawy światowej w 1929 roku w Barcelonie. Współcześnie w wielu miejscach na świecie marka Torres uchodzi za synonim dobrej, sprawdzonej brandy.
Torres 10 to połączenie destylatów win białych, produkowanych wyłącznie z katalońskich odmian winogron: macabeu, parellady i xarel-lo. Brandy dojrzewa w oparciu o tradycyjną metodę solera w wysokiej jakości beczkach z amerykańskiego dębu. Staranna selekcja owoców, opanowana do perfekcji sztuka destylacji oraz długi, co najmniej 10-letni cykl dojrzewania pozwalają stworzyć trunek o intensywnym aromacie i zdecydowanym smaku, łączącym w sobie niuanse czarnej kawy, czekolady, suszonych owoców i przypraw korzennych i słodkiej wanilii. Brandy długo pozostaje na podniebieniu, ujawniając stopniowo bogate odcienie dębu.
Out of stock
Description
UWAGA!!! NIE WYSYŁAMY ALKOHOLU KURIEREM W PRZYPADKU ZAMÓWIEŃ OD OSÓB PRYWATNYCH, TYLKO ODBIÓR OSOBISTY NA UL. ŚW. STANISŁAWA 12 W WARSZAWIE!!! W przypadku opłacenia zamówienia alkoholu z wysyłką, przy zwrocie pieniędzy zostanie potrącona prowizja DOTPAY!
Brandy Torres pochodzi z winnic wielkiej rodziny winiarskiej, zajmującej się wyrobem alkoholi od lat 70. XIX wieku. Produkcję brandy rozpoczął w 1928 roku Joan Torres Casals, a jego wysiłki okazały się na tyle dynamiczne i owocne, że sygnowany jego nazwiskiem produkt otrzymał kilka nagród już podczas wielkiej wystawy światowej w 1929 roku w Barcelonie. Współcześnie w wielu miejscach na świecie marka Torres uchodzi za synonim dobrej, sprawdzonej brandy.
Torres 10 to połączenie destylatów win białych, produkowanych wyłącznie z katalońskich odmian winogron: macabeu, parellady i xarel-lo. Brandy dojrzewa w oparciu o tradycyjną metodę solera w wysokiej jakości beczkach z amerykańskiego dębu. Staranna selekcja owoców, opanowana do perfekcji sztuka destylacji oraz długi, co najmniej 10-letni cykl dojrzewania pozwalają stworzyć trunek o intensywnym aromacie i zdecydowanym smaku, łączącym w sobie niuanse czarnej kawy, czekolady, suszonych owoców i przypraw korzennych i słodkiej wanilii. Brandy długo pozostaje na podniebieniu, ujawniając stopniowo bogate odcienie dębu.
Reviews
There are no reviews yet.