Brak produktów w koszyku.
KAWA COFFEEPORT SALWADOR- (Jednorodna) 1kg ZIARNA
173,00 zł
Poprzednia najniższa cena: 173,00 zł.
Kawy COFFEEPORT to najwyższej jakości gatunki kaw świeżo palonych z całego świata. Selekcja kaw i dobór mieszanek odbywa się pod okiem grupy utytułowanych specjalistów. Kawy są wypalane w naszej manufakturze przez wybitnego specjalistę w małych piecach kultowej firmy Probat, którą można przyrównać do Rolls Royce’a w świecie manufakturowych pieców do kawy. Za jednym razem można w nim wypalić jedynie 100 kg ziaren. Po wypaleniu kawa chłodzona jest powietrzem, a nie wodą, jak w przypadku procesu przemysłowego. Pozwala to zachować pełnię walorów produktu. Cała procedura ma miejsce tuż przed wysyłką- kawa zawsze dotrze do Państwa świeża. Nasze kawy są pakowane w opakowania ze specjalnym wentylem umożliwiającym pozbycie się nadmiaru gazów a zarazem zapobiegającym dostaniu się tlenu do opakowania, co zapobiega zakwaszaniu się kawy.
Salwador: Moc (1-5): 3. Stopień palenia: Średni. Rekomendowany sposób parzenia: ekspresy automatyczne, kawiarki (moka). Smak i aromat: Aromatyczna, kremowa kawa z nutami słodyczy, gorzkiej czekolady i migdałów.
Description
Kawy COFFEEPORT to najwyższej jakości gatunki kaw świeżo palonych z całego świata. Selekcja kaw i dobór mieszanek odbywa się pod okiem grupy utytułowanych specjalistów. Kawy są wypalane w naszej manufakturze przez wybitnego specjalistę w małych piecach kultowej firmy Probat, którą można przyrównać do Rolls Royce’a w świecie manufakturowych pieców do kawy. Za jednym razem można w nim wypalić jedynie 100 kg ziaren. Po wypaleniu kawa chłodzona jest powietrzem, a nie wodą, jak w przypadku procesu przemysłowego. Pozwala to zachować pełnię walorów produktu. Cała procedura ma miejsce tuż przed wysyłką- kawa zawsze dotrze do Państwa świeża. Nasze kawy są pakowane w opakowania ze specjalnym wentylem umożliwiającym pozbycie się nadmiaru gazów a zarazem zapobiegającym dostaniu się tlenu do opakowania, co zapobiega zakwaszaniu się kawy.
Salwador: Moc (1-5): 3. Stopień palenia: Średni. Rekomendowany sposób parzenia: ekspresy automatyczne, kawiarki (moka). Smak i aromat: Aromatyczna, kremowa kawa z nutami słodyczy, gorzkiej czekolady i migdałów.
Reviews
There are no reviews yet.